Home » Sport » „Cupa Primăverii” la șah pentru seniori

„Cupa Primăverii” la șah pentru seniori

Duminică, 13 martie, a avut loc la Cercul Militar Bârlad premierea celor mai buni participanți la „Cupa Primăverii” la șah, pentru seniori. Acest Sah 1concurs, unul dintre cele mai puternice din ultimii ani, a adunat în fața tablei de șah 25 de participanți din Bârlad, Tecuci și comunele limitrofe Bârladului.

Cei mai buni șahiști la concursul de șah în sistem elvețian au primit cupe, medalii și diplome. Locul I a fost ocupat de Marin Vasile, care, cu cele 7 puncte câștigate a intrat în posesia trofeului „Cupa Primăverii”. Locul II a revenit lui Iulian Romașcanu (6 puncte), locul III lui Georgică Dascălu (5 puncte), locul IV lui Pavel Turlea (4,5 p), poziția a V-a a fost câștigată de Neculai Nechita cu 4,5 puncte, iar poziția a VI-a de Nicolae Artene, cu 4 puncte.

A fost un concurs de referință prin număr dar și prin valoarea șahiștilor participanți. Mulțumim domnilor Alin Ciprian Cordoș și Eugen Olaru, care au asigurat în totalitate premiile oferite câștigătorilor, fiind în același timp și președinții de onoare ai concursului. Premiile în bani au fost binevenite, având o valoare nominală cuprinsă între 150 de lei și 30 de lei”, ne-a declarat Jean Mocanu, organizatorul competiției și președintele Clublului de Șah „Gheorghe Neștianu”. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: