Home / Sport / Fotbaliștii de la “Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui

Fotbaliștii de la “Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui

Sâmbătă, 12 martie, echipa de băieți a Școlii nr. 5 „Ștefan cel Mare” din Vaslui a câștigat titlul de campioană municipală la fotbal, clasele I-IV. În finala etapei municipale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal, Școala nr. 5 „Ștefan cel Mare” a învins Școala 6 Mihai Eminescu, scor 6 – 2. Finalistele s-au calificat la faza județeană care va avea loc pe 26 martie, la Vaslui. Pe locul trei s-a clasat Școala nr. 4 „Elena Cuza”, care a învins Școala nr. 9 “Vasile Alecsandri” în finala mică, după lovituri de la 7 metri.

“Felicit micii fotbaliști pentru dăruire, ambiție și disciplină dar mai ales pentru performanța obținută. Mulțumesc părinților, colegilor antrenori de la celelalte cluburi și iî mod deosebit colegilor de catedră. Felicit toate echipele și colegii de la școlile participante”, a declarat pentru Est News profesoara Mihaela Vîrlan.

Echipa este formată din jucătorii Gabriel Craiu, Iustin Croitoru, Ianis Spînu, Cosmin Carp, Eduard Ignat, Rareș Stratica și Cosmin Ilieș. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Golurile la putere: Ieri am livrat profit în cota 2.30! Cota de pariat sâmbătă este 2.64 »» Vezi pe ce mizăm!Manoila Mihaion 28,martie 2020 , 7:51 am at 7:51

După ce ieri am ”lovit” cu o cota de ...

Situație incredibilă în Spania. Trupul neînsuflețit al lui Lorenzo Sanz, fostul președinte de la Real Madrid, e de negăsit. Ce s-a întâmplat după ce COVID-19 l-a răpuscornel.popescuon 28,martie 2020 , 7:54 am at 7:54

Lorenzo Sanz, fostul președinte al celor de la Real ...

Biletul Zilei » Astăzi 100% fotbal!Manoila Mihaion 28,martie 2020 , 8:17 am at 8:17

Biletul Zilei de astăzi conține selecții 100% din fotbal. ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: