Home » Sport » LPS Vaslui I a înregistrat victorii pe linie în primul turneu zonal la juniorii III la handbal

LPS Vaslui I a înregistrat victorii pe linie în primul turneu zonal la juniorii III la handbal

LPS Vaslui I a înregistrat patru victorii din tot atâtea meciuri în cadrul primului turneu zonal la handbal masculin, juniori III, seria A. Și-a consolidat astfel poziția secundă în clasament. Competiția, desfăsurată în Sala Sporturilor Vaslui, a fost de bun augur și pentru cea de-a două echipă a Liceului cu Program Sportiv Vaslui, care s-a depărtat la trei puncte de LPS Roman și a egalat în clasament LPS Piatra Neamț.

În primul meci, vasluienii i-au învins pe cei de la LPS Vaslui II, scor 35 – 24 (20 – 15). Au mai învins formația din Roman, scor 34 – 21 (19 – 14) și CSU Suceava, scor 35 – 15 (20 – 10). Cel mai important meci a fost în care au învins LPS Iași, scor 43 – 32 (20 – 14), astfel depărtându-se de ocupanta locului patru. Ieșenii au înregistrat doar două victorii în cadrul turneului, după ce au pierdut atât cu formația LPS Vaslui, dar și cu liderul LPS Suceava.

LPS Vaslui II a mai înregistrat un eșec, scor 17 – 21, cu LPS Roman, într-un meci disputat, în care la pauză conducea cu 9 – 7. A reușit și două victorii, 24 – 19 (16 – 8) cu ACS Campionii Vaslui și 28 – 19 (12 – 7), cu CSU Suceava.

ACS Campionii Vaslui, cealaltă echipă vasluiană înscrisă în competiție, a înregistrat doar o victorie, cu LPS Roman, scor 21 – 20 (10 – 9). Pe lângă înfrângerea suferită de formația a doua a LPS Vaslui a mai pierdut cu LPS Iași, scor 29 – 21 (9 – 10), dar și cu LPS Suceava, scor 24 – 33 (14 – 19). Echipa a rămas pe locul șapte, cu 15 puncte.

Cel de-al doilea turneu de sală, în urma căruia se va stabili clasamentul final, începe pe 25 martie. Prima etapă va găzdui derby-ul dintre LPS Vaslui I și LPS Suceava, iar în următoarele meciuri echipa antrenată de Laurențiu Cozma va întâlni LPS Piatra Neamț și ACS Campionii Vaslui.

De interes pentru suporterii vasluieni vor fi și meciurile pe care celelalte două formații din județ le vor disputa: LPS Vaslui II întâlnește LPS Iași, LPS Suceava și LPS Piatra Neamț, în timp ce ACS Campionii Vaslui se va mai duela cu LPS Piatra Neamț și CSU Suceava. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: