Home » Sport » 60 de medalii pentru CS „Liga de Est”

60 de medalii pentru CS „Liga de Est”

Clubul Sportiv „Liga de Est” a oferit o nouă demonstrație de valoare la Campionatul Național de taekwon-do ITF, cucerind nu mai puțin de 60 de medalii. La competiția a cărui gazdă a fost alături de primăria municipiului Vaslui, clubul vasluian a obținut, prin sportivii săi, 20 de medalii de aur, 18 de argint și 22 de bronz. Cele 44 de locuri I, 18 locuri II și 22 de locuri III au clasat clubul condus de Mihai Hondru pe primul loc în clasamentul general, atât la seniori, cât și la juniori.

liga de estLa seniori, Marcel Miron a cucerit aurul în probele de tull, centuri negre 3 Dan și tehnici speciale. Irinel Braga a obținut aurul la tull, centuri colorate. Andrada Șalaru s-a remarcat cea mai bună la luptă, -68 kg, iar Silvia Vasilache a câștigat proba de tull, centuri negre 1 Dan.

La juniori, la lupte, Miruna Lupașcu a devenit campioană națională la -45 kg, Adelina Mihai la -55, iar Maria Popa la -65. Dragoș Chiriac și Gabriela Babii au fost desemnați campioni la tull, centuri colorate, iar Mircea Hondru este campion național la tehnici speciale.

Medaliile de argint au fost obținute de Andra Ghețeu la lupte, spargeri forță și tull, Ștefan Frățian și Andrei Porgras la lupte, Adelina Mihai, Mircea Hondru, Andrada Șalaru și Alin Zaharia la tull. Tot pe doi s-au mai clasat la tehnici speciale Alexandru Coroi, iar la spargeri forță Maria Popa.

Bronzul a fost obținut la spargeri forță de Andrada Șalaru, Cosmin Butnaru, Adelina Mihai și Georgian Manea. La tehnici speciale de Adelina Mihai. La tull de Andrei Chiriac, Ana-Maria Hăisan, Laura Munteanu, Cosmin Butnaru, Maria Popa, Miruna Lupașcu, Dragoș Andrunachi și Ștefan Frătian. La lupte au păsit pe podium Laura Munteanu, Gabriela Babii, Alexandra Stroescu, Gabriel Antoci, Cosmin Butnaru, Irinel Buraga, Alexandru Coroi și Tudor Cheptene.

Pe echipe, CS “Liga de Est” a obținut argint la tehnici speciale (senioare și junioare), luptă tradițională (seniori), luptă (junioare, juniori), iar bronz la tehnici speciale (juniori) și tull (juniori).

Tot pe echipe CS Liga de Est a cucerit nouă medalii de aur. La seniori este cel mai bun club din țară la spargeri forță masculin și feminin, tehnici speciale masculin, luptă și tull. La juniori este clubul campion la tull feminin și spargeri forță, atât feminin cât și masculin. La seniori a mai cucerit argintul la tehnici speciale și luptă tradițională, iar la juniori clubul vasluian a cucerit argintul la luptă și bronzul la tehnici speciale și tull. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: