Home / Sport / Bârlădeanul Aurel Aniță, dublu campion balcanic

Bârlădeanul Aurel Aniță, dublu campion balcanic

Bârlădeanul Aurel Aniță a câștigat weekend-ul trecut, la Campionatul Balcanic al Atleților Veterani, două titluri de campion balcanic, la 400 și 800 de metri. A cucerit de asemenea argintul la 1.500 și 200 metri. aurel anitaSportivul în vârstă de 61 de ani a și doborât la acest concurs recordul național la 400 de metri, cu timpul de 1.07.86. A avut de înfruntat concurenți din Turcia, Serbia, Bulgaria, Muntenegru și Grecia.

În paralel cu această competiție a mai participat și la Campionatul Național de sală, unde bârlădeanul a câștigat locul I și titlurile de campion național la probele de 200, 400, 800 și 1.500 de metri. Medaliile sunt deja o tradiție pentru campionul neobosit, pe care doar unele incoveniente fizice precum accidentări sau răceli îl pot opri să cucerească aurul.

Este salariat al Ocolului Silvic Bârlad și se antrenează în fiecare dimineață în Grădina Publică din orașul natal, pentru a fi în cea mai bună formă la concursuri. Are zeci de titluri de campion local, național și internațional. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: