Home / Administratie / Militarii americani au luat cu asalt ISU Vaslui

Militarii americani au luat cu asalt ISU Vaslui

americani la ISUJ Vaslui1Ieri, 15 martie, o delegație compusă dintr-o echipă mixtă, formată din militari români și americani, a venit în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui. Delegația a apreciat capacitatea de intervenție și nivelul de pregătire a personalului în domeniul situațiilor de urgentă de care dispune ISUJ Vaslui.

În cadrul activităților a fost prezentat Sistemul de Management al Situațiilor de Urgentă la nivel local, dar și național. De asemenea au fost prezentate misiunile la care intervin serviciile profesioniste pentru situații de urgență și tipurile de riscuri pe care ISUJ Vaslui le gestionează la nivel local. Vasluienii au prezentat americanilor tehnica și echipamentele de intervenție pe care le au în dotare.

Oaspeții aparțin structurilor civili-militari (CIMIC) din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne. Din rândul acestora sunt aleși cei care pleacă la misiuni în afara teritoriului României. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ideea unui nou spital la Bârlad rămâne… în aer

de Mihaela NICULESCU <<Spitalul Municipal de ...

Prefectura cere revocarea lui Maricel Gîfu din funcția de administrator public al comunei Pogana

Maricel Gîfu nu poate fi administrator ...

Brambureala declarațiilor de impunere pentru salubritate l-a făcut pe primarul Bârladului să vină cu lămuriri în fața presei

de Mihaela NICULESCU   În sfârșit, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: