Home » Sport » Stejarii îi convoacă din nou pe bârlădeni

Stejarii îi convoacă din nou pe bârlădeni

tigla alexandru

Alexandru Țiglă

Bârlădenii Ionuț Balaban și Alexandru Țiglă au fost convocați din nou la echipa națională a României. Ei se vor pregăti pentru ultimul meci din grupă, cel cu Georgia, care va decide campioana din 2016 a Cupei Europene a Națiunilor. Centrul Ionuț Balaban are 19 ani și este legitimat la CSS Bârlad, în timp ce mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă a făcut junioratul la clubul bârlădean. S-a transferat între timp la CSM București și evoluează în prima ligă de rugby.

Pentru acest meci, staff-ul tehnic al echipei naționale a convocat un lot extins de 30 de jucători, 16 înaintași și 14 jucători de treisferturi.

Pilieri: Constantin Pristăvită (Știința Baia Mare), Paul Rusu (Știința Baia Mare), Mihai Dico (Știința Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horațiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Rădoi (Timișoara Saracens), Eugen Căpățână (Timișoara Saracens), Tudor Butnariu (Politehnica Iași)

Linia a II-a: Valentin Popârlan (Timișoara Saracens), Johan Van Heerden (Știința Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua București), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Vălence d’Agen), Stelian Burcea (Timișoara Saracens), Dorin Lazăr (Timișoara Saracens)

Mijlocași la grămadă: Valentin Calafeteanu (Timișoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Țiglă (CSM București)

Mijlocași la deschidere: Jody Rose (Timișoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)

Centri: Paula Kinikinilau (Timișoara Saracens), Florin Ioniță (CSA Steaua), Florin Vlaicu (Calvisano), Ionuț Balaban (CSS Bârlad)

Aripi: Adrian Apostol (Știința Baia Mare), Ionuț Dumitru (CSA Steaua), Stephen Shennan (Timișoara Saracens), Marian Ispir (CSM București)

Fundași: Ionuț Botezatu (Știința Baia Mare)

Naționala României a câștigat toate cele patru partide disputate în acest sezon al CEN, 39-14 cu Portugalia la Cluj, 21-18 cu Spania la Madrid și 30-0 cu Rusia și 61-7 cu Germania, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iași. Se află în continuare pe locul 16 în clasamentul mondial, în timp ce georgienii au urcat pe 12 după victoria în față rușilor.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: