Home » Sport » Doi rugbiști juniori de la CSS Bârlad, la Campionatul European din Portugalia

Doi rugbiști juniori de la CSS Bârlad, la Campionatul European din Portugalia

Vlad Anghel (pilier) și Cosmin Iliuță (centru), elevi la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, vor participa la Campionatul European de rugby din Portugalia. La turneul internațional care începe vineri li se alătură alți doi foști elevi ai clubului bârlădean, Răzvan Ștefan Iancu (linia a doua) și Codrin Bercu (centru), care s-au transferat între timp la CSS2 CNE.

Juniorii bârlădeni, coordonați de profesorul Ioan Harnagea, directorul CSS Bârlad, au fost selectați de staff-ul tehnic al naționalei U18 a României să facă parte din cei 26 de jucători (15 înaintași și 11 de treisferturi) în urma stagiului de pregătire desfășurat în această lună. În cadrul cantonamentului de la București ținut între 1-4 martie și la Snagov, 4-15 martie, „Stejăreii” au disputat două meciuri test cu CSA Steaua U20 și CSM București U23, meciuri în care bârlădenii au avut o prestație bună.

Lotul României se va deplasa pe 17 martie în Portugalia, unde va concura cu țara gazdă, Franța, Georgia, Rusia, Spania, Belgia și Germania. Competiția continentală va debuta pe 18 martie, când barladenii întâlnesc omologii lor din Georgia, pe stadionul „Jamour Honor” din Lisabona. Următorul meci al României se va disputa pe 22 martie, împotriva Portugaliei sau Germaniei.

În lotul naționalei U18 de rugby au fost incluși și rugbiști de la cluburile CS Dinamo, ACS Tomitanii Constanța, CSS2 CNE Baia Mare, Timișoara Saracens, CT Dinicu Golescu, CTTV Galați, CSM Olimpia, LPS Constanța, SCM Pitești, CSO Pantelimon, CN Aurel Vlaicu. Lotul va fi însoțit de Ștefan Dulgheru (antrenor principal), Marin Marian (antrenor secund), Adina Dreve (preparator fizic), Andrei Diaconeasa (kinetoterapeut) și Răzvan Popovici (manager). (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: