Home » Sport » Mirela Lavric, la mondiale

Mirela Lavric, la mondiale

Vasluienii au o reprezentantă la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Portland (SUA), întrecere ce se va desfășura între 17 și 20 martie. Între cei 12 sportivi români care au îndeplinit cerințele Federației internaționale (IAAF) se află și Mirela Lavric, care va concura la ștafeta de 4×400, pentru care au mai făcut deplasarea Adelina Pastor, Andreea Miklos, Sanda Belgyan și Anamaria Ioniță. Sportiva legitimată la CSM Onești și pregătită la Liceul cu Program Sportiv Vaslui de profesoara Viorica Pintilie încearcă să prindă un loc la Jocurile Olimpice de la Rio.

Atât la competiția de ștafetă, dar și la celelalte, primul loc este premiat cu 40.000 dolari. Locurile următoare (2-6) sunt premiate cu 20.000, 10.000, 8.000, 6.000 și 4.000 de dolari.

Mai concurează la Portland (Oregon): Marian Oprea și Carmen Toma, la triplusalt, Andrei Gag, la greutate, Alina Rotaru, la lungime, Claudia Bobocea, la 1.500 metri și Bianca Răzor, la 400.

Campionatul Balcanic de cros la juniori și seniori a fost amânat

În această perioadă ar fi trebuit să evolueze pentru România și vasluiencele Maria Ifteni, de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui și Mihaela Petrea, care se antrenează la Bârlad cu profesorul Lucian Bolgar. Atletele trebuiau să dispute Campionatul Balcanic de cros la juniori și seniori. Competiția s-a amânat însă, cel mai probabil pentru luna octombrie, datorită inundațiilor produse în țara gazdă, Serbia. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: