Home » Administratie » Oportunitate pentru șomeri: Bursa locurilor de muncă

Oportunitate pentru șomeri: Bursa locurilor de muncă

de Marian MOCANU

Bursa generală a locurilor de muncă din data de 16 aprilie este o manifestare ce se înscrie în tradiția activităților implementate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate concretă de a realiza o interacțiune directă cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și selectarea persoanelor care corespund cerințelor angajatorilor.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să contacteze direct angajatorii, cât și să identifice mai multe variante de angajare.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui vine în sprijinul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare și consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilității forței de muncă a persoanelor, aflate în perioada în care beneficiază de indemnizație de șomaj”, ne-a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.

Anul trecut, la Bursa locurilor de muncă, desfășurată concomitent la Vaslui, Bârlad și Huși, au participat 50 agenți de economici din județ care au pus la dispoziție nu mai puțin de 311 locuri de muncă în diverse domenii. Nu mai puțin de 1.385 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, au participat la acel eveniment, fiind selectate în vederea încadrării, un număr de 394 persoane.

„Pe această cale, agenții economici sunt informați că participarea la bursă este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante din județul Vaslui. Agenții economici interesați să participe sunt așteptați să-i anunțe pe cei de la AJOFM, trimițându-le oferte de locuri de muncă vacante la numărul de fax: 0235/317.717 sau pe adresa de e-mail: vaslui@ajofm.anofm.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun cât și meseriile în care sunt aceste locuri vacante”, ne-a mai spus Laura Toporăscu.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: