Home » Sport » Tudor Stănescu, portarul etapei

Tudor Stănescu, portarul etapei

Etapa cu numărul 24 a programat meciuri foarte importante în economia clasamentului atât în perspectiva play-ofului cât și pentru echipele din partea de jos a clasamentului. De mare interes pentru vasluieni a fost meciul celor de la HC Vaslui disputat în deplasare la Turda și pe care din păcate l-au pierdut, scor 30 – 32. Dar și întâlnirea dintre CSM Ploiești și Energia Târgu Jiu, câștigată de oaspeți cu 26 – 25. Vasluienii au pierdut locul zece, ultimul care asigură continuarea în același eșalon și din sezonul viitor. Victoria celor de la Târgu Jiu a produs rocada în clasament, deși ambele echipe au 26 de puncte.

Tudor Stănescu, care evoluează pentru HC Vaslui în Liga Națională de handbal masculin, a fost inclus de handbalvolei.ro în echipa etapei a 24-a. Vasluianul de 26 de ani a fost omul meciului în deplasarea de la Turda, în care a avut nu mai puțin de 18 intervenții salvatoare, două dintre ele aruncări de la șapte metri. Spectacolul a fost completat de un gol marcat de acesta dintr-o poartă în alta, reușită aplaudată de public.

Extrema stângă Mihai Timofte, veteranul de la Poli Timișoara, a continuat evoluțiile bune din această ediție de campionat. A avut opt reușite în victoria din derby-ul Banatului, scor 24 – 16 cu HC Adrian Petrea.

Interul stânga al Stelei, Andrei Grasu a reușit și el nouă goluri, în derby-ul cu Dinamo. Steliștii au învins astfel cu 32 – 26, contribuția lui fiind decisivă.

Cel mai bun pivot vine tot de la steliști, Ghiță Irimescu, de 35 de ani. Acesta a marcat de șase ori în meciul de sâmbătă cu Dinamo.

Potaissa Turda a dat centrul etapei, pe Ionuț Rotaru care a terminat partida cu HC Vaslui cu un procentaj de 100%. Handbalistul, care a sosit de la Bacău în vara trecută, a înscris de opt ori.

Interul dreapta al etapei a fost desemnat Javier Humet, de la CSM București. Cele opt goluri ale acestuia au ajutat la obținerea victoriei echipei sale în fața celor de la HC Odorhei, scor 31 – 21.

Robert Nastasie, extrema dreaptă de la CSM Focșani s-a remarcat și el după victoria echipei sale în fața formației Danubius Galați, scor 26 – 23. Tânărul de 22 de ani a impresionat, prin cele opt goluri marcate. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: