Home / Justitie / Un hoț perseverent – Cercetat pentru două infracțiuni de furt calificat, din aceeași locuință

Un hoț perseverent – Cercetat pentru două infracțiuni de furt calificat, din aceeași locuință

Andrei G. , în vârstă de 31 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii de investigații criminale și este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuință. Bărbatul este bănuit de faptul că în luna februarie a pătruns într-un imobil din municipiul Vaslui și a furat un telefon mobil, o tabletă, un aparat foto și 170 lei. De asemenea, în luna martie ar fi pătruns, fără drept, în aceeași locuință de unde a sustras un navigator auto și o tabletă. Prejudiciul cauzat prin comiterea celor două infracțiuni de furt calificat este de aproximativ 3.500 lei. Bunurile furate au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Pentru a nu fi victime ale unor astfel de fapte, Poliția Romană vă recomandă:

– La plecarea de la domiciliu, închideți bine toate căile de acces în locuință! Păstrați cheia în permanentă asupra dumneavoastră! Nu lăsați cheia sub preș!

– În cazul în care ați pierdut o cheie, înlocuiți imediat încuietoarea sau lacătul! Acest lucru este recomandat și în cazurile de schimb de locuință.

– Montați încuietori rezistente, care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, uși de balcon și de intrare în locuință)!

– Nu faceți publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu! Nu lăsați bilete în ușă prin care anunțați absența de la domiciliu!

– Notați seriile aparaturii electronice deținute, astfel încât să puteți sprijini Poliția în vederea recuperării acestora în cazul furtului! (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O asistentă de la Spitalul Județean Vaslui a fost bătută de soțul polițist până a intrat în comă

O femeie de 43 de ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

Polițiști care fac cinste uniformei și județului Vaslui

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: