Home » Justitie » Un hoț perseverent – Cercetat pentru două infracțiuni de furt calificat, din aceeași locuință

Un hoț perseverent – Cercetat pentru două infracțiuni de furt calificat, din aceeași locuință

Andrei G. , în vârstă de 31 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii de investigații criminale și este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuință. Bărbatul este bănuit de faptul că în luna februarie a pătruns într-un imobil din municipiul Vaslui și a furat un telefon mobil, o tabletă, un aparat foto și 170 lei. De asemenea, în luna martie ar fi pătruns, fără drept, în aceeași locuință de unde a sustras un navigator auto și o tabletă. Prejudiciul cauzat prin comiterea celor două infracțiuni de furt calificat este de aproximativ 3.500 lei. Bunurile furate au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Pentru a nu fi victime ale unor astfel de fapte, Poliția Romană vă recomandă:

– La plecarea de la domiciliu, închideți bine toate căile de acces în locuință! Păstrați cheia în permanentă asupra dumneavoastră! Nu lăsați cheia sub preș!

– În cazul în care ați pierdut o cheie, înlocuiți imediat încuietoarea sau lacătul! Acest lucru este recomandat și în cazurile de schimb de locuință.

– Montați încuietori rezistente, care au sistemul de prindere în interior la toate căile de acces (ferestre, uși de balcon și de intrare în locuință)!

– Nu faceți publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu! Nu lăsați bilete în ușă prin care anunțați absența de la domiciliu!

– Notați seriile aparaturii electronice deținute, astfel încât să puteți sprijini Poliția în vederea recuperării acestora în cazul furtului! (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: