Home » Social » Au crezut că le-a murit vecina!

Au crezut că le-a murit vecina!

de Răzvan CĂLIN

Locatarii unui bloc din Bârlad au alertat pompierii după ce au bănuit că o vecină de-a lor (83 de ani) ar fi decedat în propria-i locuință.

Ieri, polițiștii și pompierii bârlădeni au fost puși pe jar după ce s-a primit un apel telefonic pe 112 care anunța că într-un bloc din localitate ar fi zăcând fără suflare o femeie în vârstă. Totul a pornit de la faptul că locatarii blocului H 1 – 3, situat pe strada Nicolae Iorga (vis-a-vis de fostul magazin Ciuperca), s-au alarmat în momentul în care au simțit că dintr-un apartament situat la paterul blocului ar răzbate niște miasme greu de suportat. Cum în locuința respectivă trăiește o bătrână în vârstă de 83 de ani – Angela G. – oamenii s-au gândit că biata femeie, care locuiește singură, ar fi decedat. Așa se face că la îndemnul oamenilor, administratorul asociației de proprietari a apelat 112 și a alertat autoritățile.

”La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Detașamentul Bârlad. Oamenii susțineau că din apartamentul cu pricina ar fi răzbătut un miros foarte urât și, atunci, s-au speriat crezând că i s-a întâmplat ceva rău bătrânei. În consecință, colegii de la Bârlad au pătruns în apartament pe una dintre ferestre. Însă, din fericire, în casă nu era nimeni mort, iar bătrâna nu a fost de găsit, fiind probabil plecată de acasă”, ne-a declarat locotenentul Ionuț Roșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Ulterior, s-a constatat că bătrâna nu pățise nimic, ci doar era plecată prin oraș.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: