Home / Social / Au crezut că le-a murit vecina!

Au crezut că le-a murit vecina!

de Răzvan CĂLIN

Locatarii unui bloc din Bârlad au alertat pompierii după ce au bănuit că o vecină de-a lor (83 de ani) ar fi decedat în propria-i locuință.

Ieri, polițiștii și pompierii bârlădeni au fost puși pe jar după ce s-a primit un apel telefonic pe 112 care anunța că într-un bloc din localitate ar fi zăcând fără suflare o femeie în vârstă. Totul a pornit de la faptul că locatarii blocului H 1 – 3, situat pe strada Nicolae Iorga (vis-a-vis de fostul magazin Ciuperca), s-au alarmat în momentul în care au simțit că dintr-un apartament situat la paterul blocului ar răzbate niște miasme greu de suportat. Cum în locuința respectivă trăiește o bătrână în vârstă de 83 de ani – Angela G. – oamenii s-au gândit că biata femeie, care locuiește singură, ar fi decedat. Așa se face că la îndemnul oamenilor, administratorul asociației de proprietari a apelat 112 și a alertat autoritățile.

”La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Detașamentul Bârlad. Oamenii susțineau că din apartamentul cu pricina ar fi răzbătut un miros foarte urât și, atunci, s-au speriat crezând că i s-a întâmplat ceva rău bătrânei. În consecință, colegii de la Bârlad au pătruns în apartament pe una dintre ferestre. Însă, din fericire, în casă nu era nimeni mort, iar bătrâna nu a fost de găsit, fiind probabil plecată de acasă”, ne-a declarat locotenentul Ionuț Roșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Ulterior, s-a constatat că bătrâna nu pățise nimic, ci doar era plecată prin oraș.

About Razvan Calin

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: