Home / National / LOTERIA BONURILOR FISCALE: Bonurile de 293 de lei emise în 7 februarie sunt câștigătoare

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Bonurile de 293 de lei emise în 7 februarie sunt câștigătoare

Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 – 29 februarie a avut loc duminică, 20 martie, fondul de premiere pentru extragerea lunară fiind de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. 

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din 20 martie au ieșit din urne numerele 7 reprezentând ziua (7 februarie) și 293 reprezentând valoarea bonurilor câștigătoare, adica sunt cuprinse între 293 și 293,99 lei.

Astfel, cine a cheltuit 293 de lei, în ziua de 7 februarie, și a păstrat bonul fiscal este norocos. La extragerea de duminică a Loteriei bonurilor au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 29 februarie 2016.

Selecția câștigătorilor este realizată în două etape. Duminică, 20 martie, a fost organizată prima etapă de selecție, care constă în extragerea bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Sursa; mediafax.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Donald Trump prelungește carantina în Statele Unite până pe 30 aprilie. „Vom fi pe calea recuperării până la 1 iunie”Budușan Mihai

Preşedintele Donald Trump a anunţat duminică, că va extinde ...

John Diffie, cântăreț de muzică country deținător al unui premiu Grammy, a murit de coronavirustavi.cojocaru

Americanul John Diffie (61 de ani) a murit ieri, ...

VIDEO | Un leu de mare a luat locul vizitatorilor la un parc acvatic din AustraliaBudușan Mihai

Un parc acvatic din Australia a rămas fără vizitatori, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: