Home / Sport / Trei medalii pentru atletele vasluiene

Trei medalii pentru atletele vasluiene

LPS Vaslui a obținut prin atletele sale trei medalii la ediția din 2016 a Naționalelor de atletism pentru juniori III. O medalie de aur, una de argint și una de bronz au fost cucerite de atletele antrenate la LPS Vaslui de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogoș.

Georgiana Nedelea, atleta legitimată la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, a cucerit două medalii. Aurul la proba de 1.500, cu timpul de 4.45.39 minute, iar la 800, argintul, cu timpul de 2.18.68 minute.

isabela-spiridon

Izabela Spiridon

La 3.000 de metri, Izabela Spiridon a obținut a treia medalie pentru LPS Vaslui. A cucerit bronzul, cu timpul de 10.37.98 minute.

La proba de 1.500 metri a mai participat Izabela Spiridon, care a terminat pe cinci, cu 4.58.17 minute. dar și Diana Ionela Vîrlan, Teodora Adina Arteni și Mihaela Gabriela Ponea care au terminat pe 10, 18 și 22.

La 800 Diana Ionela Vîrlan s-a clasat pe cinci, după ce a trecut linia de sosire cu timpul de 2.22.16. Mihaela Gabriela Ponea și Teodora Adina Arteni s-au clasat în prima jumătate a clasamentului, pe 15 și 20. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: