Home » Sport » Spectacol și goluri multe în ligile IV si V de fotbal

Spectacol și goluri multe în ligile IV si V de fotbal

Duminică s-a disputat o nouă etapă în cadrul ligilor de fotbal IV și V, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui. Spectatorii au avut parte de meciuri spectaculoase, goluri multe, răsturnări de scor și modificări în clasament. Dar și de un meci în care cei de la Gârceni s-au retras de pe teren, acuzând arbitrajul.

În liga a IV-a cap de a fiș a fost meciul dintre Vitis Șuletea și FC 2007 Gârceni, care a fost întrerupt în minutul 83, când primarul din Gârceni a cerut jucătorilor formației oaspete să părăsească terenul. Gazdele conduceau cu 5 – 3 (3 – 2). Acesta a acuzat faptul că golurile de 3-4 și 3-5 au venit în urma unor erori de arbitraj. Sporting Bârlad a învins cu 3- 0, în deplasarea de la Multim Perieni. Iar FC 2002 Vaslui a învins într-un meci spectaculos, cu 3 -4, pe Viitorul Rebricea. Unirea Banca a învins în alt meci pe Flacăra Murgeni, cu 4 – 2, deși oaspeții conduceau la pauză. Lider în clasament este în continuare Pajura Huși, cu 33 de puncte. Pe locul doi se află Vitis Șuletea, cu 30, iar pe trei FC 2007 Gârceni, cu 25. Locul patru, ultimul de play-off este disputat de FC Vaslui și Sporting Bârlad, cu 21, respectiv 20 de puncte.

În Liga a V-a, în seria I, liderul Victoria Muntenii de Jos a făcut un pas greșit, remizând, scor 1 -1 cu Racova Pușcași. Ocupanta locului doi, Avântul Zăpodeni, are cu trei puncte mai puțin, după ce a fost învinsă cu 5 – 1, în deplasarea de la Viitorul Văleni. Inter Sport a învins cu 3 – 1 lanterna roșie, SC 2000 Lipovăț.

În seria a II-a, formația Vulturul Bâlteni a pierdut în fața liderului Star Tătărani, scor 1 – 3. Diferența dintre cele două echipe a crescut astfel la șapte puncte, cu șase meciuri rămase de jucat. În timp ce meciul dintre Dinamic Boțești și FC Zimbru Spătaru a fost amânat, datorită faptului că echipa oaspete nu a avut viza medicală validă. Ocupanta locului doi, Dinamic Boțești rămâne cu 19 puncte, trei mai puține decât Star Tătărani. Duminică, Vulturul Văleni va întâlni Dinamic Boțești, iar FC Zimbru Spătaru pe LPS Vaslui.

În seria a III-a, Juventus Fălciu a reușit să își recapete poziția de lider, cu 21 de puncte, după victoria cu Avântul Băcăni, scor 3 – 0 (0-0). Steaua Ivești a pierdut primul loc, după ce a fost învinsă cu 4 – 1 ( 2 – 0) de Unirea Alexandru Vlahuță. Ocupanta locului doi a strâns o zestre de 19 puncte. Podiumul e completat de Unirea Alexandru Vlahuță care după victoria obținută are 13 puncte și a trecut în clasament de FDR Tutova. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: