Home / Sport / Național Junior Cup, organizare exemplară la Bârlad

Național Junior Cup, organizare exemplară la Bârlad

Duminică, pe Stadionul Municipal din Bârlad a avut loc competiția sportivă „National Junior Cup FRF”. Un proiect-pilot național, organizat de Federația Romană de Fotbal (FRF) și Asociația Judeteană de Fotbal Vaslui, în colaborare cu ACS Atletic Club Bârlad, Primăria și Consiliul Local Bârlad.

Cluburile ACS Atletic Club Bârlad, LPS Vaslui, FC Bacău și CSMS Iași au participat la competiția de fotbal de la Bârlad cu câte patru grupe de copii cu vârste între 7 și 10 ani. Aproape 200 de copii implicați. Dacă va da roade, va deveni permanent. La categoria de vârstă 2006 Aerostar Bacău este campioana grupei 2006 după ce a învins LPS Vaslui cu 3 – 1, Atletic Bârlad cu 6 – 1 și Didi Junior Iași cu 3 – 2. LPS Vaslui a învins Didi Junior Iași cu 4 – 2 și Atletic Bârlad cu 3 – 1.

Barladenii au reușit doar o remiză, cu Didi Junior Iași, scor 1 – 1. La categoria 2007, Atletic Bârlad a cules laurii după ce a învins LPS Vaslui cu 7 – 1 și Aerostar Bacău cu 3 – 1 și a pierdut cu Didi Junior Iași, scor 0 – 2. Tot două victorii au înregistrat și ieșenii care au mai învins LPS Vaslui, tot cu 2 – 0, dar au pierdut 0 – 2 cu Aerostar Bacău.

LPS Vaslui a mai remizat cu Aerostar Bacău, scor 1 – 1. Puștii născuti în 2008 de la Didi Junior Iași au cucerit categoria 2008 cu trei victorii categorice. Au învins cu 4 – 2 pe LPS Vaslui, 4 – 0 pe Aerostar Bacău și 3 – 2 pe Atletic Bârlad. LPS Vaslui a învins Aerostar Bacău cu 2 – 1. Atletic Bârlad i-a învins pe vasluieni cu 4 – 1. La 2009 Aerostar Bacău a învins LPS Vaslui cu 4 – 3, a remizat cu Atletic Bârlad, scor 1-1. Didi Junior Iași a învins Aerostar Bacău cu 3 – 0, LPS Vaslui cu 7 – 5 și a remizat cu Atletic Bârlad.

“Doar grupa 2006 a domnului profesor Constantn Petrea a fost ceva mai experimentată. E primul turneu pentru grupele 2007, 2008, 2009, care au doar o lună de când joacă și pentru început am fost mulțumit de joc. Nu și de rezultate care însă nici nu ne interesează momentan, doar după 1 an și jumătate se va vedea rodul muncii și evoluția lor în tot ce facem la echipă. Organizarea a fost deosebită, am avut parte de condiții foarte bune la Bârlad, iar suprafețele de joc au fost optime. E un câștig pentru toți copiii că se fac astfel de competiții și felicit cu această ocazie Federația Română de Fotbal și cei care s-au implicat din teritoriu, de la Bârlad și Asociația Județeană de Fotbal Vaslui. Doar prin astfel de evenimente putem crește în valoare, atât noi cât și copiii.”, ne-a declarat Ionuț Chiochiu, director la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: