Home » Justitie » Peste 33.000 de tablete și flacoane cu substanțe anabolizante cu risc interzise, descoperite în Vama Albița

Peste 33.000 de tablete și flacoane cu substanțe anabolizante cu risc interzise, descoperite în Vama Albița

Un șofer din Republica Moldova a fost amendat în Vama Albița de către polițiștii de frontieră vasluieni cu 33.000 de lei, după ce în TIR-ul pe care-l conducea au fost descoperite 32.500 de tablete și 990 de flacoane cu substanțe anabolizante aflate pe lista celor interzise.

Cele 32.500 de tablete și 990 de flacoane cu substanțe anabolizante aflate pe lista celor interzise în România au fost descoperite în lada de scule și sub patul șoferului TIR-ului în momentul în care încerca să intre în țară, prin Vama Albița. Conducătorul autotrenului, un bărbat de 56 de ani din Republica Moldova, intenționa să ducă substanțele anabolizante într-una din țările din vestul Europei pentru a le vinde pe piața neagră.

Cele 32.500 tablete și 990 flacoane de substanțe incluse în lista substanțelor interzise prevăzută în Legea 104/2008 au fost descoperite în urma controlului amănunțit efectuat asupra autovehiculului și conducătorului auto, în baza profilului de risc. Conform prevederilor legale, s-a luat măsura confiscării întregii cantități de anabolizante”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Autoritățile de frontieră l-au amendat pe șoferul de TIR cu suma de 33.000 de lei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor