Home / Sport / Karate Kensei, pe podium la Piatra Neamț

Karate Kensei, pe podium la Piatra Neamț

Weekend-ul trecut, patru karateka de la CS “Karate Kensei” Vaslui au obținut locuri pe podium la campionatul național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori,tineret și seniori, zona Moldova. În urma rezultatelor de la competiția desfășurată la Piatra Neamț, Constantin Cosmin Roznov, Alexandru Sandu, Marian Mardare și Cosmin Oanea vor participa  la faza națională, care va avea loc în luna mai, la Iași.

“Competiția a fost una destul de reușită, evenimentul punctând foarte mult prin prezența marelui nostru maestru, sensei Vladimir Jorga – 9 DAN, președinte al European Tradițional Karate Federation. În cadrul stagiului tehnic s-au predat kata-uri destul de avansate, cu un grad ridicat de dificultate, care le vor roznovprinde bine instructorilor noștri. Sunt mulțumit de prestația sportivilor noștri, care a fost conformă cu cerințele pe care le avem în timpul antrenamentelor. Ne pregătim pentru finala campionatului național. Dar până atunci, în luna aprilie, disputăm finala la karate tradițional pentru copii, pe 15-17 aprilie, la Galați”, a declarat pentru Est News Constantin Roznov, președintele CS “Karate Kensei”.

Sunt calificați la faza pe țară peste zece copii de la clubul sportiv „Karate Kensei”, care vor merge să demonstreze prin rezultate gradul lor de pregătire.

Vasluiul a fost în luna februarie gazda Campionatului Național de karate tradițional la copii, zona Moldova. Peste 150 de sportivi de la 11 cluburi din regiunea noastră au fost oaspeții vasluienilor și au plecat cu impresii foarte bune. Președintelui Federației Române de Karate Tradițional (FRKT), Nicolae Mărăndici, a felicitat clubul vasluian și Primăria Vaslui pentru organizare și a promis că Vasluiul va găzdui în viitorul apropiat o finală de campionat național la copii. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: