Home » Justitie » Situație tragi-comică – Poliția, alertată de o femeie că cineva vrea să se sinucidă într-un baraj. În realitate, „sinucigașa” voia doar să dea cu apă pe față

Situație tragi-comică – Poliția, alertată de o femeie că cineva vrea să se sinucidă într-un baraj. În realitate, „sinucigașa” voia doar să dea cu apă pe față

Poliția a fost alertată, luni după-amiază, la numărul de urgență 112, de către o persoană care anunța că o femeie vrea să se sinucidă în barajul de la Pușcași. 

Situație tragico-comică pe barajul de la Pușcași. O femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că cineva se află pe malul apei, cu intenția de a sinucide. Polițiștii de la postul comunal au ajuns imediat în zonă, fiind chemat și un echipaj de Ambulanță. Însă, surpriză totală. Femeia despre care se spunea că este în pragul sinuciderii de fapt se oprise cu mașina pe malul barajului cu scopul de a da cu apă pe față întrucât i se făcuse rău în timp ce conducea.

Persoana care a sunat la numărul de urgență 112 a spus și numărul mașinii cu care era femeia. În acest fel, polițistul a putut lua legătura cu acea persoană pe care o cunoștea și despre care s-a spus că intenționează să se sinucidă, astfel aflând că, de fapt, femeii i se făcuse rău. Atunci, agentul a solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale femeii”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui au altă variantă în acest caz. „Echipajul nostru a fost solicitat de către polițiști întrucât exista o femeie care intenționa să se sinucidă. Când au ajuns la fața locului, colegii noștri au constatat că, de fapt, femeii i se făcuse rău în timp ce conducea și a oprit mașina pentru a da cu apă pe față pentru a-și reveni”, susține medicul Dan Ungureanu din cadrul SAJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor