Home » Sport » Spectacol în Liga a IV-a. Primele două clasate au făcut pași greșiți, iar ultimul loc de play-off rămâne disputat

Spectacol în Liga a IV-a. Primele două clasate au făcut pași greșiți, iar ultimul loc de play-off rămâne disputat

Etapa a XV-a Ligii a IV-a de fotbal a oferit fanilor o nouă porție de spectacol, cu goluri multe și rezultate surprinzătoare.

Pajura Huși a fost învinsă în deplasarea de la FC 2007 Gârceni, scor 0 – 3 și are în continuare 33 de puncte. Învingătoarea s-a apropiat astfel la cinci puncte de primul loc ocupat de hușeni. Vitis Șuletea, ocupanta locului doi nu a putut profita de eșecul liderului pentru că fost învinsă cu același scor de Sporting Bârlad. Bârlădenii continuă cursa de urmărire pentru plasarea pe ultimul loc de play-off. FC 2002 Vaslui a învins Unirea Banca, scor 4 – 1 și a strâns 27 de puncte, cu patru mai multe decât Sporting Bârlad. Totuși are un meci în plus disputat, după ce joi, într-o restanță din etapa a X-a, FC 2002 Vaslui a câștigat cu 3-2 pe terenul ultimei clasate, Flacăra Murgeni. În alt meci Multim Perieni a învins Flacăra Murgeni. Viitorul Rebricea nu a jucat meciul programat cu SMART Negrești, echipă care s-a retras din campionat. Fără niciun punct în 12 partide, Flacăra este ca și retrogradată în Liga a V-a.

În Liga a IV-a au rămas de disputat trei etape în care bârlădenii au emoțiile cele mai mari. Aceștia trebuie să obțină rezultat bune etapa următoare, în meciul cu liderul Pajura Huși. Dar și în ultima etapă, cu adversarul direct pentru ultima poziție de play-off, FC 2002 Vaslui. În următoarea etapă, Vitis Șuletea va juca acasă cu lanterna roșie Flacără Murgeni, iar o victorie a bârlădenilor poate însemna și un alt câștigător al competiției decât cel conform clasamentului actual. Duminică FC 2007 Gârceni mai joacă împotriva celor de la Viitorul Rebricea, iar Unirea Banca dispută meciul cu Multim Perieni. FC Vaslui 2002 stă. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: