Home » Social » Bărbat găsit mort în condiții suspecte în râul Bârlad, în apropiere de municipiul Vaslui

Bărbat găsit mort în condiții suspecte în râul Bârlad, în apropiere de municipiul Vaslui

Un bărbat de 70 de ani a fost găsit în mort, în condiții suspecte, marți după-amiază, în râul Bârlad, din apropiere de municipiul Vaslui, polițiștii declanșând o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiții a ajuns bătrânul în respectiva apă și care a fost cauza decesului.

Descoperire macabră în apropiere de Vaslui. Cadavrul unui bărbat de 70 de ani a fost găsit de către un localnic din suburbia Rediu în timp ce traversa râul Bârlad pe podul rutier de pe drumul național DN 2F. Speriat, bărbatul a alertat Poliția la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimis și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, care a constatat decesul bărbatului de 70 de ani.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana decedată și au dispus efectuarea autopsiei în vederea stabilirii cauzei decesului. La o primă examinare a cadavrului, nu au fost găsite urme de violență”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma primelor verificări la fața locului, polițiștii au descoperit niște unelte de pescuit care este posibil să fi aparținut bărbatului de 70 de ani.(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: