Home » Administratie » Primarii și secretarii din județ, adunați la Poliție pentru a bifa prima ședință de instruire pentru alegeri

Primarii și secretarii din județ, adunați la Poliție pentru a bifa prima ședință de instruire pentru alegeri

Primarii și secretarii din județ au fost adunați la Poliție de către reprezentanții Prefecturii pentru prima ședință de instruire pentru alegerile locale din iunie, deși indicațiile citite de o angajată a Autorității Electorale Permanente (AEP) urmează a fi postate pe site-ul Prefecturii.

Autoritățile locale din cele 81 de comune și cinci orașe din județ au fost chemate la instruire pentru alegerile locale în sala de ședințe a Poliției Județene. Pe lângă prezentarea unui material ce urmează, oricum, a fi publicat și pe site-ul Prefecturii, primarii și secretarii au fost informați de către angajata AEP și cu privire la probleme existente. Deși alegerile bat la ușă, sunt în continuare comune, precum Pușcași sau Muntenii de Sus, unde nu există suficienți președinți și locțiitori pentru secțiile de votare. Pe de altă parte, reprezentanții prefecturii le-au transmis primarilor să se ocupe din timp de achiziționat tușiere, tuș, sfoară sau saci din rafie pentru a fi date președinților secțiilor de votare odată cu distribuirea buletinelor de vot.

După această primă ședință de instruire pentru alegerile locale, se pare că lucrurile sunt cât se poate de clare. Niciun primar sau vreun secretar de primărie nu a avut nicio întrebare de adresat organizatorilor întâlnirii, ceea ce înseamnă că, cel puțin teoretic, nu vom avea niciun fel de problemă în alegeri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: