Home / Social / Strigător la cer! Copil de 10 ani abuzat sexual și umilit de alți doi băieți de 13 ani, chiar de ziua lui

Strigător la cer! Copil de 10 ani abuzat sexual și umilit de alți doi băieți de 13 ani, chiar de ziua lui

de Marian MOCANU

Un băiat în vârstă de 10 ani dintr-o localitate vasluiană a fost abuzat sexual de alți doi preadolescenți, cu doar trei ani mai în vârstă. Agresorii au filmat fapta, inclusiv momentul în care urinau pe victima care, șocată, plângea.
Chiar de ziua sa de naștere, când împlinea vârsta de 10 ani, un băiat din Chircești, comuna Miclești, a trecut prin cea mai umilitoare experiență. A fost acostat pe stradă de doi derbedei cu trei ani mai în vârstă, târât într-o anexă a unei case părăsite și obligat să întrețină cu ei sex oral, iar apoi unul dintre agresori a urinat pur și simplu pe el. Unul dintre violatori a filmat întreaga scenă, și, ca să se laude, a transmis filmulețul unui prieten. Acesta, consternat, i-a anunțat pe părinții copilului, care au făcut plângere la poliție.

Specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui vor consilia victima pentru ca aceasta să poată depăși trauma morală suferită. Lucrătorii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au declanșat o anchetă în acest caz, iar la audieri participă și un psiholog din cadrul IPJ. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

x

Check Also

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

Coronavirusul dă peste cap Târgul de Primăvară. Mai multe activități dedicate mărțișorului au fost anulate

de Dănuț CIOBANU  Epidemia de coronavirus care se extinde ...

Pensionarii vor pensii mai mari și contestă la Tribunalul Vaslui deciziile de pensionare

de Dănuț CIOBANU  Zeci de pensionari au formulat contestații ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: