Home » Sport » Victorie pentru Sport Club Bârlad, în amicalul cu Pajura Huși

Victorie pentru Sport Club Bârlad, în amicalul cu Pajura Huși

Grupa micilor fotbaliști născuți în 2004, de la Sport Club Bârlad, a învins, într-un meci amical, formația Pajura Huși, scor 4 – 1. Bârlădenii se pregătesc de Cupa Juniorului Eurobusiness, care se va disputa în sport club barlad - 2004-2perioadă 15 – 18 aprilie, pe terenurile de la Buftea, Mogoșoaia. Momentan există doar o necunoscută în ce privește posibilii viitori adversari ai bârlădenilor din faza grupelor. Cele 11 echipe puternice pe care le poate întâlni Sport Club Bârlad în drumul spre trofeu sunt Comstar Vaslui, LPS Vaslui, Colțea Brașov, FC Dinamo București, Dacia Chișinău, Locomotiva București., Academia Atletico de Madrid, Junior Suceava, ACS Juniorul București, și Dynamic Craiova.

“Copiii s-au comportat excelent și mă bucur că am înscris atât din fază fixă, cât și din faze de acțiune. Schemele pe care le-am pus la punct în cadrul antrenamentelor ne-au ieșit pe parcursul meciului”, ne-a declarat Ovidiu Mangu, antrenor la Sport Club Bârlad.

Hușenii erau de obicei învingători la această categorie de vârstă, lucru care arată că există progres și care îi bucură pe lângă oficiali și pe copii și părinții acestora. Dragoș Silviu Stoica, tatăl portarului echipei a declarat entuziasmat pe pagina personală: “Victorie binemeritată, după un joc excelent făcut de sportivii dragos silviu stoica - sport club barladnoștri, un joc combinativ, cu execuții personale de excepție, coordonat cu măiestrie, știință și dedicație de domnul profesor Ovidiu Mangu. Felicitări echipei și domnului antrenor și la cât mai multe reușite, de altfel, așa cum ați și demonstrat suntem sub auspicii favorabile.”

Cei mici se pregătesc să le calce pe urme

Și puștii născuți în 2007, 2008 și 2009 de la Sport Club Bârlad au avut parte de meciuri, de pregătire, cu Săgeata Tecuci. Au primit și diplome pentru hotărârea de a practica un sport și efortul depus pe teren.

sport club - grupa 2007 -2008„Am vrut să îi vedem pe copiii de la grupa noastră mică cum se descurcă în teren. Clubul tecucean a concurat cu puști născuți în 2007 – 2008 împotriva a două formații ale noastre, copii născuți în 2007 – 2008 și 2009. Nu ne-a interesat scorul, nu punem accent pe rezultate deocamdată, am vrut doar să vedem cum joacă. Puștii alcătuiesc o echipă doar de două luni și sunt abia la al doilea meci, motiv pentru care am pierdut. Adversarii noștri au acumulat experiență, joacă împreună de aproape doi ani”, a mai spus Ovidiu Mangu. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: