Home » Sport » Sporting Bârlad a pierdut șansa de a se apropia la un punct de play-off

Sporting Bârlad a pierdut șansa de a se apropia la un punct de play-off

Sporting Bârlad a pierdut disputa cu liderul Pajura Huși, în etapa a 16-a a Ligii a IV-a de fotbal, scor 1 – 2. Deznodământul meciului s-a stabilit încă de la pauză, repriza a doua neducând nicio modificare pe tabelă. Cu o victorie, bârlădenii s-ar fi apropiat la doar un punct în spatele celor de la FC 2002 Vaslui. Cum a plecat învinsă din deplasarea de la Huși, Sporting Bârlad rămâne la patru puncte de ultimul loc care asigură play-off-ul. FC Vaslui 2002 a stat etapa aceasta, având programat un meci cu SMART Negrești, echipă retrasă din competiție. Ocupantele locurilor doi și trei au câștigat lipsite de emoții meciurilor lor de ieri. Vitis Șuletea a învins, pe teren propriu, lanterna roșie Flacăra Murgeni, cu 7 – 1 (5 – 0). În timp ce FC 2007 Gârceni a învins în deplasarea de la Viitorul Rebricea, scor 6 – 0 (3 – 0).

Multim Perieni a remizat, scor 3 – 3, în deplasare la Unirea Banca. Toate golurile s-au marcat în repriza secundă. Cu o remiză în etapa următoare, fotbaliștii din Perieni își consolidează poziția în clasament.

Flacăra Murgeni a retrogradat matematic, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Nu a strâns nici măcar un punct în 14 jocuri, cu 17 goluri marcate și 67 primite.

În etapa următoare FC 2002 Vaslui merge în deplasarea de la FC 2007 Gârceni, iar bârlădenii primesc vizita celor de la Viitorul Rebricea. Vasluienii au o dispută mult mai grea, pe care au și pierdut-o în tur, scor 3 – 4. Au marcat atunci Ioan (autogol), Azamfirei , Chirilă, Cumpănă / Bucur , Lavric. Un meci disputat în care echipele au marcat ultimele goluri în minutele 86, respectiv 90. Dacă vasluienii pierd, atunci bârlădenii au nevoie să îi învingă în meciul direct din ultima etapă pentru a ocupa locul patru, ultimul de play-off. În tur Sporting Bârlad a învins pe teren propriu FC 2002 Vaslui, scor cu 2 – 1. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: