Home » Justitie » Tehnicianul veterinar din Șuletea a comis-o: A călcat cu mașina un om, apoi a fugit de la locul accidentului!

Tehnicianul veterinar din Șuletea a comis-o: A călcat cu mașina un om, apoi a fugit de la locul accidentului!

de Răzvan CĂLIN

Narcis Croitoru (36 de ani), tehnicianul veterinar din comuna Șuletea, este autorul unui accident grav petrecut joi după-amiază. Din cercetările efectuate de lucrătorii Postului de Poliție din Șuletea, accidentul s-a petrecut în jurul orei 17, pe Drumul Județean (DJ) 244, pe raza satului Șuletea.

”În timp ce bărbatul de 36 de ani conducea un autoturism, la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a ajuns cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului, trecând peste un capăt de pod. Din păcate, în acel moment, pe podeț se mai afla un alt cetățean din Șuletea, în vârstă de 48 ani, care a fost acroșat de mașină și rănit”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

În mod inexplicabil, Croitoru nici nu s-a sinchisit să vadă ce s-a întâmplat cu bărbatul pe care tocmai îl acroșase și în loc să oprească mașina și să sară în ajutorul victime, a preferat să-și continue drumul. La fața locului a ajuns în scurt și un echipaj de la Stația de Ambulanță Bârlad care a transportat victima la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”. Aici, a fost internat și diagnosticat cu fractură de claviculă și fractură de gleznă. Cât îl privește pe Croitoru, acesta nu a scăpat de brațul legii, polițiștii din Șuletea reușind să-l depisteze la domiciliul său, la scurt timp după ce a fugit de la locul producerii accidentului. Tehnicianul veterinar a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, necesare stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a stabilit faptul că Narcis Croitoru are permisul de conducere reținut, fiind cercetat pentru o infracțiune la regimul circulației rutiere comisă în luna noiembrie 2015. În consecință, polițiștii au deschis pe numele său un dosar de cercetare penală pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere. Vineri, 1 aprilie, a fost prezentat la Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au emis ordin de arestare pentru 30 de zile.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: