Home » Sanatate » Criză de medici epidemiologi la DSP, după ce doi specialiști în domeniu au intrat în concedii de lungă durată

Criză de medici epidemiologi la DSP, după ce doi specialiști în domeniu au intrat în concedii de lungă durată

Direcția de Sănătate Publică Vaslui se confruntă cu o criză acută de medici epidemiologici, după ce doi din cei trei specialiști în domeniu ai instituției au intrat în concedii, unul de creștere a copilului, celălalt medical din cauza unor probleme grave de sănătate.

dsp vasluiCriză de specialiști epidemiologi în județ. Lipsa de medici în acest domeniu este cel mai tare resimțită de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, care a rămas doar cu un singur epidemiolog, care ocupă și postul de șef Departament de Supraveghere în Sănătate Publică. Practic, doctorul Adrian Chiroșcă a preluat interimar funcția de conducere de la colega sa Luminița Costache, care este în concediu medical din cauza unor probleme grave de sănătate. Un alt epidemiolog, Alexandru Bâcă, se află de ceva vreme tot în concediu, însă de creștere a copilului.

Având în vedere situația existentă, instituția scos la concurs un post de medic epidemiolog, pe o perioadă determinată”, a declarat purtătorul de cuvânt DSP Vaslui, Mihaela Topliceanu.

Pentru a-și găsi specialistul epidemiolog, DSP Vaslui a dat anunțul de angajare inclusiv la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: