Home » Administratie » Foștii pompieri, rechemați în activitate

Foștii pompieri, rechemați în activitate

de Marian MOCANU

Pentru reducerea deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui a demarat procedura de încadrare pe opt posturi vacante. Pot participa la concurs doar foști subofițeri în rezervă care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicați misiunilor specifice situațiilor de urgență.

Începând cu data de 01.04.2016, în scopul reducerii deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Podul Înalt” al județului Vaslui a demarat procedura de ocupare a opt posturi vacante. Este vorba de trei posturi de subofițer operativ principal – pompier, câte unul la detașamentele Vaslui, Bârlad și Huși, patru posturi de conducători auto, la detașamentele Vaslui, Negrești și Bârlad, și un post de subofițer operativ principal NBC la Detașamentului de Pompieri Vaslui – Formațiunea de protecție civilă – Echipajul autospecialei de primă cercetare și evaluare CBRN. Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofițeri în rezervă ce îndeplinesc condițiile necesare, în vederea rechemării în activitate, conform legii.

„Ne adresăm celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicați misiunilor specifice situațiilor de urgență și care doresc să se pună, din nou, în slujba cetățenilor”, se arată în comunicatul de presă transmis de Compartimentul de Comunicare și Relații Publice al ISU Vaslui.

Cererile de înscriere la concurs, însoțite de tabelul cu rude, copia cărții de identitate și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare pot fi depuse de candidați, la sediul inspectoratului, în perioada 1 – 8 aprilie, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Toate celelalte documente din dosarul de recrutare vor fi depuse în volum complet și corect întocmite, la sediul inspectoratului, în perioada 4 – 15 aprilie. Concursul pentru ocuparea posturilor de execuție vacante va consta în desfășurarea unei probe de evaluare a performanței fizice și a unui test scris, pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului. Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare a candidaților, vor putea fi obținute, direct de la Biroul Resurse Umane al ISJUJ Vaslui și de la adresa www.isuvaslui.ro.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: