Home / Politic / PSD Bârlad și-a desemnat candidații pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean
Roxana Miron

PSD Bârlad și-a desemnat candidații pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean

Pesediștii bârlădeni au decis în privința celor pe care îi vor trimite în Consiliul Local (CL) Bârlad și în Consiliul Județean (CJ), după alegerile din iunie, precum și locul lor pe liste.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții partidului au prezentat rezultatele alegerilor de sămbătă, alegeri la care au participat 92 de membri ai Comitelui Executiv.

Pentru CL, organizația municipală a PSD mizează pe obținerea a 15 mandate: Cristina Tiron, Marin Bunea, Roxana Miron, Andrei Huiban, Dorin Apostu, Sorinel Răducanu, Vasile Roșca, Georgică Motrea, Catinca Popa, Constantin Gîlea, Daniel Rîpă, Constantin Starodub, Ion Filip, Dan Avram și Costel Bucă.

La CJ, pesediștii bârlădeni au pregătit oameni pentru ocuparea a 11 locuri, candidații fiind următorii: Ciprian Feraru, Gabriela Plăcintă, Eduard Angheluță, Mihai Vicol, Ghiorghe Pricop, Alexandru Galiță, Nelu Vasilică Mafteri, Geanina Vulpe, Toader Ariton, Benoni Dragomir, Florea Catană.

După cum se poate observa, în lista pentru CL, dar și pentru CJ, pot fi regăsite atât femei, cât și bărbați, atât tineri, cât și oameni cu experiență, iar reprezentarea în funcție de criteriul profesional este și ea diversă”, a declarat Roxana Miron (foto), purtătorul de cuvânt al organizației municipale a PSD.

Sursa foto: www.b-o.ro

About Tehno Redactor

x

Check Also

Candidații ADER pentru primăriile Bârlad, Pogana și Puiești au fost prezentați la Bârlad

Filiala din Bârlad a partidului ADER și-a făcut cunoscut ...

PMP și-a propus să aibă candidați la 70 de primării din județ și să obțină peste 10% la alegerile locale

Organizația Vaslui a PMP și-a lansat, în cadrul Colegiului ...

Maricel Gîfu a rămas și fără funcția de administrator public

Maricel Gîfu, fostul primar al comunei Pogana, demis după ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: