Home » Social » S-a înecat accidental ori a fost omorâtă?

S-a înecat accidental ori a fost omorâtă?

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii încearcă să stabilească dacă bătrâna de 72 de ani din comuna Banca a căzut accidental în pârâul Horoiata sau a fost ucisă.

În momentul de față, polițiștii din comuna Banca efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care o femeie din satul Țîfu – Vatica Chiriac, de 72 de ani – s-a înnecat în pârâul Horoiata, un afluient al râului Bârlad.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit duminică, 3 aprilie, în jurul orei 16.30, plutind în apa acestui pârâu. Macabra descoperire a fost făcută de o familie din comuna Banca care ieșise cu vacile la păscut. La un moment dat, dobitoacele au dat peste cadavrul bătrânei plutind în apă, devenind agitate și astfel au atras atenția stăpânilor care au observat și ei în cele din urmă trupul inert al femeii. Alertați, la fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de poliție, pompieri, jandarmi și de la Ambulanța Bârlad. După ce a fost scos din apă, cadavrul a fost transportat la Morga Bârlad pentru a se efectua necropsia.

Deocamdată, nu se știe cu exactitate cum de a ajuns bătrâna în apele pârâului. Anchetatorii au reușit să stabilească că femeia ar fi participat la o slujbă de pomenire a unui frate de al său, după care ar fi fost adusă acasă cu mașina de către o rudă de a sa. Aceasta ar fi lăsat femeia în apropiere de locuința ei, dar, din păcate, ulterior, avea să fie descoperită zăcând fără viață în apa pârâului Horoiata. Polițiștii încearcă să stabilească acum circumstanțele în care a survenit decesul femeii, așteptând în același timp și rezultatele necropsiei.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: