Home » Sport » 12 medalii pentru Wazary Dojo Bârlad

12 medalii pentru Wazary Dojo Bârlad

Practicanții de arte marțiale de la clubul bârlădean „Wazary Dojo” au obținut pe 2 aprilie noi rezultate deosebite, la Campionatul Național de Submission de la București, Centrul Apollo. Clubul a participat cu un lot format din 11 copii, cu vârste cuprinse între șase și 16 ani, care s-au întors cu 12 medalii, patru de aur, trei de argint și cinci de bronz. Concursul a reunit peste 250 de sportivi, din 20 de cluburi titrate din întreaga tară, și s-a desfășurat pe grupele de vârstă 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani, 16-18 ani și peste 18 ani, precum și pe categorii de greutate. wazary dojo

Au cucerit titlurile de campioni și medaliile de aur Ana Maria Mazilu, Teodora Marin, Silvia Burcă și Ștefania Teletin. Argintul a fost obținut de Bogdan Blănaru, Alexandru Ionuț Albu și Diana Lorena Neagu. Iar pe treapta a treia a podiumului s-au clasat Beatrice Stan, Andreea Amarinei, Georgiana Căpraru și Cosmina Crețu, care a luptat la două categorii. Delegația bârlădeană a fost condusă la București de sempai Antonio Vasilache.

alexandru rotaru

Alexandru Rotaru

„Toți copiii care au participat au avut o evoluție foarte bună, iar cei care au pierdut au făcut-o doar prin prisma lipsei de experiență. Am avut meciuri cu copii foarte buni și cu vechime în domeniul artelor marțiale. Sunt mândru de toți, nu am decât cuvinte de laudă la adresa sportivilor noștri, care au reușit să se mobilizeze și să dea tot ce au putut pe tatami, conform așteptărilor”, ne-a declarat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

Urmează o nouă perioadă de antrenamente pentru „Wazary Dojo”, întrucât vineri vor participa la Cupa Belt League, etapa a III-a 2016, organizată la Tecuci. “Vom merge cu mai mulți copii acolo și ne vom pregăti pentru Campionatele Naționale de kempo submission, care au loc în luna mai”, ne-a mai declarat Rotaru. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: