Home » Sport » Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui se luptă pentru locul II

Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui se luptă pentru locul II

Handbaliștii juniori I de la LPS Vaslui au șanse mari să evolueze la turneul semifinal. Elevii pregătiți de profesorul Sergiu Bărdiță mai au de disputat șase partide în cele două turnee de sală. În prezent ocupă locul 3, cu 28 de puncte, cu unul mai puțin fată de ocupanta locului secund, LPS Piatra Neamț. Liderii, băcăuanii, sunt neînvinși, cu 33 de puncte acumulate. Vasluienii speră să reușească o clasare pe locul secund, însă în primul rând vor să nu coboare mai jos în clasament.

Vasluienii vor debuta în primul turneu, care se va disputa în perioada 14 – 17 aprilie, LPS Onești, după care vor întâlni LPS Iași, Știința Bacău și LPS Suceava.

sergiu bardita

Sergiu Bărdiță

„Vrem să rămânem pe poziția pe care o ocupăm, pentru că e greu să urcăm, cei de la Piatra Neamț au o echipă destul de bună, joacă și în Divizia A o parte dintre jucătorii lor. La Bacău sunt trei sferturi de lot național. Vrem să nu pierdem locul trei, vom încerca desigur și să urcăm, însă obiectivul principal rămâne să ne consolidăm echipa și să ne pregătim pentru turneul semifinal din luna mai. Acolo depinde de tragerea la sorți, este o serie în care întâlnești un singur loc I. Anul trecut, cu domnul Gugleș, când eram calificați de pe locul patru, am întâlnit în serie un singur loc I, două locuri II, două locuri III și un loc IV. Șanse sunt, plus că nu toate seriile au aceeași valoare. Noi sperăm, poate avem norocul să întâlnim echipe mai slabe din alte serii. Apoi nici un meci nu seamănă cu celălalt, poți întâlni o echipă bună dar să o prinzi nepregătită, ori să ai tu o zi de excepție”, ne-a declarat Sergiu Bărdiță.

Locul III la ONSS, la Bacău

Copiii pregătiți de profesorul Sergiu Bedicov au participat weekend-ul trecut și la faza zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. La competitia de la Bacău au ocupat locul III. „S-a respectat clasamentul, cei de la Bacău au luat locul unu și cei de la Piatra Neamț locul doi. În cadrul competiției am bătut pe cei de la Iași și Botoșani, dar am pierdut cu cei din Bacău”, a mai declarat pentru Est News Bărdiță.

Din lotul care a participat la O.N.S.S au făcut parte portarii Daniel Postolache, Alexandru Arteni, Eduard Stan și jucătorii de câmp Ștefănel Zaharia, Alexandru Pletoianu, Codrin Demir, Andrei Popa, Ștefan Cumpănici, Dragoș Demir, Raul Cucoș, Remus Brânzan, Sergiu Dohotaru, George Mihai, Vlad Bartolomei, Albert Hobincu și Adelin Criter. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: