Home / Social / Ajutoare de Paște, de la CARP Bârlad. Câte persoane vor beneficia de ajutor bănesc și care este valoarea

Ajutoare de Paște, de la CARP Bârlad. Câte persoane vor beneficia de ajutor bănesc și care este valoarea

De astăzi, până pe 29 aprilie, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Bârlad (CARP) va distribui ajutoare nerambursabile în bani pentru 6.046 membri, dintre care 3.443 din Bârlad și 2.603 membri din cele 32 sucursale din mediul rural. Valoarea totală a ajutoarelor este de 172.045 lei, din care 99.549 lei pentru membrii din Bârlad și 72.496 pentru cei din mediul rural.
mihai_nicolae„Și în acest an, Comitetul Director a aprobat alocarea unor sume pentru oferirea ajutoarelor nerambursabile în bani, cu ajutorul Sărbătorilor Pascale. Condițiile ce trebuie îndeplinite pentru primirea acestor ajutoare sunt: o vechime de minimum trei ani, membrii Casei să fie cu plata ratelor la zi, valoarea cumulată a ajutoarelor nerambursabile primite să nu depășească 50% din fondul cotizant și să nu fi beneficiat de ajutoare bănești nerambursabile în ultimii trei ani. Pentru stabilirea acestor ajutoare, se ia în calcul fondul cotizant existent la 30 martie anul curent. Valoarea ajutorului este de 10% din valoarea fondului cotizant, minim 5 lei, dar nu mai mult de 30 de lei. Acesta se acordă în raport cu vechimea în asociație”, a declarat Nicolae Mihai, președintele CARP Bârlad.
Reprezentanții Casei fac apel către persoanele nedeplasabile pentru a contacta telefonic CARP și o echipă formată din doi angajați va merge la domiciliul lor și le va înmâna pe bază de semnătură ajutorul bănesc de Paști. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: