Home » Sport » Atletele vasluiene au cucerit trei medalii la finala Campionatului Național de Cros

Atletele vasluiene au cucerit trei medalii la finala Campionatului Național de Cros

Atletele vasluiene care se antrenează la Liceul cu Program Sportiv Vaslui au oferit noi evoluții încântătoare, în cadrul Campionatului Național de Cros pentru Juniori II, III și Copii. Fetele antrenate de Viorica Pintilie și Elena Bogos și care sunt eleve la Școala “Constantin Motaș“ Vaslui au cucerit trei medalii în urma evoluțiilor de sâmbătă, de la Botoșani. La competiție au participat 498 de atleți, dintre care 286 la feminin și 212 la masculin. Sportivii au provenit de la 55 de cluburi.

botosani lps1La individual, copile II, Maria Mirabela Blănaru a terminat proba de 1,2 km pe locul secund și a cucerit astfel medalia de argint. La general, echipa vasluiencelor din care au mai făcut parte Andrei Ștefania, Denisa Cojan și Mădălina Botoșneanu a ocupat locul șase.

Antonia Renata Dragomir a cucerit și ea bronzul, la proba de 1 km, copile III. În primele zece la această probă s-au mai aflat și Alina Georgiana Moșuleț și Paula Buzdugan.

Echipa de junioare III a reușit să încununeze evoluțiile cu o altă medalie, de data aceasta de bronz. Și-au adus aportul la obținerea acestei distincții atletele Georgiana Nedelea, Izabela Spiridon, Artene Teodora, Ionela Vîrlan și Mihaela Ponea. La proba de 3 km, individual, junioarele III Nedelea Georgiana și Izabela Spiridon au terminat cursa în primele zece, pe locurile cinci, respectiv opt.

La copile I, vasluiencele Cristina Valentina Balaur și Gabriela Măriuca Buzdugan au terminat de parcurs cei 1,5 km de pe locurile șase și șapte. Iar echipa de copile I, din care au mai făcut parte Andreea Morariu, Iustina Arcăleanu, Andreea Hariuc și Claudia Negrea, s-a clasat pe patru, în fața altor șapte echipe. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: