Home » Monden » A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț!

A exilat-o în Spania ca la sanatoriu! MM a făcut o înțelegere discretă cu iubitul fiicei lui pentru a o ține departe de umilințe și dezmăț!

Imediat ce MM Stoica a intrat la închisoare, fiica lui a scăpat de sub control. S-a despărțit de iubitul ei de atunci, Marius, fiul cel mic al lui Vasile Turcu, și a început să iasă din ce în ce mai des în cluburi, să se antureze cu „băieți de bani gata” și „fete de oraș”. Deși părinții ei încercau să o convingă că nu face altceva decât să se distrugă, ”Memelușa”, cum e poreclită, nici nu a vrut să-i audă. Ba mai mult, a plecat de acasă și s-a mutat într-un apartament dintr-un cartier rezidențial, vecină cu majoritatea fotbaliștilor de la Steaua și cu iubitele lor. Așa a ajuns tânăra în situația de a fi mereu ținta bârfelor și a răutăților. Cea mai recentă umilință la adresa ei s-a produs chiar duminică seară când, în timpul derby-ului Steaua-Dinamo, galeria Dinamo a înălțat un banner imens, pe care era imprimată o fotografie cu Teodora și Anamaria Prodan însoțită de mesajul „Noi suntem 69”, prin care se făcea trimitere la poziția sexuală numerotată astfel. Din păcate, deși au îndepărtat-o de toate acestea, în momentul în care l-au rugat pe actualul ei iubit, Dan (fratele lui Alin Petrache, șeful sportului românesc, să aibă grijă de ea), să o pondereze, MM Stoica și soția lui, mai au de muncă până când lumea să o uite pe Memelușă.

FullSizeRender

A luat-o cu el în Spania

Dan Petrache a încercat să-i facă pe plac lui MM Stoica și să o aducă pe Memelușa pe drumul cel bun, dar inițial fără prea multe rezultate. Așa că, după ce au stat o perioadă despărțiți, timp în care Teodora a exagerat cu ieșirile în oraș și cu petrecerile, la insistențele lui MM, Dan a decis să salveze atât relația, cât și pe Teodora, așa că a luat-o pe tânără cu el în Spania. Dan Petrache s-a mutat la Barcelona pentru a studia Artele Plastice la o universitate de renume de acolo. Din vara anului trecut, Memelușa locuiește în Barcelona și revine în România doar atunci când are ceva de rezolvat. De cele mai multe ori Teodora era vizitată de mama ei, iar acum, de când a ieșit din pușcărie, MM face tot posibilul să-i fie și el alături.

După escapada de anul trecut, MM a pus piciorul în prag

Momentul decisiv al mutării ei a fost după distracția de 1 mai de la mare, unde Teodora a făcut-o lată. Memelușa a fost fotografiată în momentul în care a fost scoasă pe brațe dintr-un club din stațiunea Mamaia și cei din jur încercau să o ajute să-și vină în simțiri. După escapadă, MM a stat serios de vorbă cu fiica lui și i-a cerut să accepte invitația lui Dan de a se muta cu el în Spania.

teodora stoica cu mm

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: