Home / Invatamant / Premii după premii, pentru Școala de Muzică și Arte Plastice din Bârlad

Premii după premii, pentru Școala de Muzică și Arte Plastice din Bârlad

După ce a reușit să se impună în județ cu doi elevi calificați la Olimpiada Națională de Muzică, Școala „N.N. Tonitza” din Bârlad a înregistrat alte noi succese în week-end.

Elevul George Robert Gheorghiu, din clasa a V-a Pian, coordonat de prof. Emilia Mocanu, a reușit să obțină trofeul Festivalului Național „Star de 5 stele”, Alesia Maria Banu, din clasa a III-a, secția Vioară, coordonată de prof. Dorel Andrei, recent calificată pentru faza națională a Olimpiadei de Muzică, s-a clasat pe primul loc la Concursul Național de Vioară „Modest Iftinchi”, desfășurat în perioada 8-9 aprilie la București.

La concursul Internațional „Tinere talente” din București, alți trei elevi ai Școlii de Muzică și Arte Plastice „N. N. Tonitza” din Bârlad au obținut tot atâtea premii II. Toți studiază pianul cu profesorul Mihail Manciu. Au reușit să impresioneze juriul concursului elevii Denisa Toma, din clasa a a V-a, Ionuț Cosmâncă, clasa a V-a și Raluca Toma din clasa a VI-a.

Până la Olimpiada Națională de Muzică, ce va avea loc în perioada 18-20 aprilie, elevii Școlii „N .N. Tonitza” vor mai participa la alte concursuri de interpretare, de unde, cu siguranță, se vor întoarce cu premii. Școala de Muzică din Bârlad este recunoscută atât pentru valoarea elevilor săi cât și a profesorilor care-i pregătesc. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

Cinci elevi și doi profesori de la Școala ”C. Parfene”, participanți la un proiect în Finlanda

Cinci elevi din clasa a VII-a A de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: