Home » Social » Un bucureștean a murit la Vaslui strivit sub ATV-ul pe care-l conducea

Un bucureștean a murit la Vaslui strivit sub ATV-ul pe care-l conducea

Un bărbat de 58 de ani, din București, a murit strivit sub ATV-ul pe care-l conducea după ce s-a răsturnat cu acesta pe un drum din județul nostru, cel mai probabil din cauza vitezei și a carosabilului alunecos, acoperit cu noroi.

Accident grav petrecut pe un drum de pe Valea Prutului. Un bucureștean a murit strivit sub ATV-ul pe care-l conducea pe un drum sătesc de la marginea localității Săratu. Polițiștii au stabilit că Toader Răzmeriță a căzut victimă propriei neglijențe după ce a pierdut controlul asupra direcției autovehiculului, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptată la condițiile de drum acoperit cu noroi.

Un localnic care a trecut prin zona accidentului a sunat la numărul de urgență 112, însă echipajul medical al ambulanței deplasată la intervenție nu a mai putut face nimic decât să constate decesul conducătorului ATV-ului. În acest caz, conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea exactă a cauzei decesului. (Ionut PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: