Home » Sport » Vasluianca Antonia Renata Dragomir, încă o medalie

Vasluianca Antonia Renata Dragomir, încă o medalie

Atleta vasluiană Antonia Renata Dragomir a cucerit bronzul în urma evoluției foarte bune de la Campionatul Național de cros, copile III, de săptămâna trecută. Nu este singura reușită pentru sportiva pregătită de profesoara Doina Crețu, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. Ea este și noua campioană națională de sală la copii, în proba de 200 de metri. A alergat cursa de la București, în 33 de secunde și 41 de secunde pentru a fi cea mai bună, după doar cinci luni de antrenamente.

Atitudine de campioană: de la perfuzii, pe podium

estnews - doina cretu- rebeca antoniaEste un copil deosebit, a fost și bolnavă, nici n-am vrut inițial sa o iau la cros. A fost răcită și am trimis-o cu o seară înainte de competiție la spital unde doamna doctor Piseru a pus-o pe perfuzii. Avea roșu în gât și nu am vrut să riscăm să se întâmple vreun eveniment nefericit. Îi mulțumesc mult doamnei doctor care m-a salvat și a făcut posibilă această performanță. Copila a venit a doua zi la mașină și m-a rugat să o iau să participe la competiție. Am acceptat în cele din urmă și uite ca a alergat foarte bine și a reușit un rezultat mare. A venit pe locul trei la o cursă cu distanță foarte mare pentru ea, care este specialistă în probe de viteză. S-a întrebuințat cu brio, a alergat 1.000 de metri foarte bine, nu m-am așteptat la un asemenea rezultat” ne-a declarat Doina Crețu.

Echipa de junioare III, evoluție apreciată la primul concurs

estnews - doina cretu - lps vasluiDoina Crețu a mai avut un motiv de bucurie datorită evoluției junioarelor III de la LPS Vaslui, pe care le antrenează și care au ocupat locul cinci pe țară: “Sunt niște fete care fac naveta de la Muntenii de Sus și au participat la primul lor concurs. Au alergat cei 3.000 de metri într-un timp suficient de bun pentru a se clasa pe locul cinci. Sunt foarte mulțumită de evoluția lor.”

Din echipa de junioare III au făcut parte Iulia Apetroaie, Beatrice Iuliana Radu, Nicoleta Ionela Aecaleanu și Maria Bianca Ponia. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: