Home / Social / Competiții sportive dedicate Zilei Forțelor Terestre ale României

Competiții sportive dedicate Zilei Forțelor Terestre ale României

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre ale României, din 23 aprilie, Garnizoana Bârlad organizează în această perioadă mai multe competiții sportive de șah, tenis de masă, fotbal și volei.

estnews - Concurs sah UMPe 13 aprilie, la Cercul Militar din Bârlad s-a desfășurat o competiție de șah la care au participat zece reprezentanți ai unităților militare din Bârlad, ai Jandarmeriei, Poliției și Pompierilor din oraș. Locul I a fost câștigat de polițistul Toader Chițiga, locul II a fost ocupat de Marius Ifrim, de la Poliția municipiului Bârlad și Marius Onosă, de la UM 01458, iar pe locul III s-a clasat Silviu Nechifor, de la ISU Bârlad.

Ieri, 14 aprilie, a avut loc campionatul de tenis de masă în cadrul căruia s-au întrecut 16 reprezentanți ai Poliției, ISU, Jandarmeriei și Garnizoanei Bârlad. Pe primul loc s-a clasat comisarul șef Marinel Gâlcă, adjunctul șefului Poliției Municipiului Bârlad, pe locul II s-a situat Adrian Grosu, militar la UM 01458, iar locul III a revenit lui Petrică Andronache din cadrul ISU.

În zilele următoare se vor desfășura meciuri de volei și fotbal, premierea tuturor câștigătorilor competițiilor sportive fiind programată pe 22 aprilie, când va avea loc pe platoul Garnizoanei Bârlad și ceremonialul militar-religios dedicat Zilei Forțelor Terestre. Tot atunci va fi marcată și Ziua Vetranilor de Război, care în România se sărbătorește la data de 29 aprilie. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: