Home » Sport » Bârlădenii au învins în deplasarea de la FC 2002 Vaslui, scor 2 – 0 și au câștigat ultimul loc de play-off al Ligii a IV-a

Bârlădenii au învins în deplasarea de la FC 2002 Vaslui, scor 2 – 0 și au câștigat ultimul loc de play-off al Ligii a IV-a

Sporting Bârlad a câștigat cu 2 – 0 în deplasarea de la Vaslui și ocupă locul patru la finalul sezonul regulat al ligii a IV-a de fotbal. Meciul a fost capul de afiș al etapei, pentru că miza a fost participarea în play-off. Bârlădenii nu au avut emoții și au condus încă de la pauză cu 1 – 0. Repriza a doua a mai adunat un gol pe tabelă în rândul acestora, vasluienii nereușind să dea replica.

Un alt episod interesant a fost obținerea primului punct din acest sezon de către Flacăra Murgeni, în meciul disputat în deplasarea de la Viitorul Rebricea, scor 3 – 3. Lanterna roșie ar fi putut chiar obține toate cele trei puncte puse în joc, la pauză conducând cu 2 – 1.

În timp ce Pajura Huși a învins cu scorul neverosimil de 11 – 1 pe Multim Perieni pentru a intra în play-off de pe primul loc. Vitis Șuletea a câștigat cu 3 – 0 meciul cu Unirea Banca, datorită faptului că echipa oaspete nu s-a prezentat. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: