Home » Politic » Din lipsă de bani – Președintele de o noapte, Mircea Geoană, și-a lansat candidații de la Vaslui ai PSRO în aer liber

Din lipsă de bani – Președintele de o noapte, Mircea Geoană, și-a lansat candidații de la Vaslui ai PSRO în aer liber

Președintele de o noapte al României, Mircea Geoană, și-a lansat în aer liber o parte dintre candidații de la Vaslui ai Partidului Social Român (PSRO) pentru alegerile locale, motivul invocat fiind cel al lipsei banilor.

Câteva zeci de membri ai PSRO au fost prezenți, duminică, pe platoul din fața Teatrului de Vară din Vaslui, la acțiunea oficială de lansare a candidaților partidului pentru o serie de primării din județ. Acțiunea, la care a participat și președintele Mircea Geoană, s-a desfășurat în aer liber pentru a scuti plata chiriei pentru vreo sală de spectacole. De altfel, așa a pozat și liderul partidului, care a spus membrilor de partid că este timpul să pornească o cruciadă împotriva sărăciei.

În urmă cu mai puțin de un an, am avut curajul, fără a avea vreun șfanț prin buzunar deși am fi putut cere la Guvern, să spunem să facem o altfel de politică… Astăzi, PSRO există în toată țara, de la o mână de oameni, la zeci de mii de membri, 70% dintre ei fără a mai face până acum politică… Este clipa să pornim cruciada împotriva sărăciei”, a declarat la microfon Mircea Geaoană.

Pe timpul discursului, liderul PSRO a avut probleme în a se face auzit de membrii de partid din cauza sonorizării. „Nu am avut bani nici să-mi iau o amplificare. Acum sper că se aude mai bine (n.r.-după schimbarea microfonului)”, le-a spus Geoană membrilor PSRO din Vaslui.

Candidații pentru cele trei primării de municipii ale județului sunt Daniel Buzamăt, la Bârlad, Marius Stancu, la Vaslui, și Ion Stavarache, la Huși. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: