Home » Justitie » Trafic blocat pe un sens pe drumul european E 581, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea

Trafic blocat pe un sens pe drumul european E 581, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea

Traficul rutier pe drumul european E 581 s-a blocat pe un sens de mers, duminică după-amiază, pe un sector de drum din apropiere de municipiul Huși, după ce zeci de mașini de spălat au căzut dintr-un TIR pe șosea într-o curbă periculoasă în care autotrenul a intrat în balans.

Accident spectaculos la ieșirea din municipiul Huși spre Vama Albița. Șoferul unui autotren înmatriculat în județul Iași a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă periculoasă și a ieșit în afara șoselei. În acel moment, TIR-ul, acoperit cu prelată, a intrat în balans și zeci de mașini de spălat au căzut pe șosea, blocând în întregime traficul pe un sens de mers pe o distanță de câteva zeci de metri.

„Polițiștii deplasați la locul evenimentului au luat măsuri de dirijare a traficului rutier pe un singur sens de mers. În zonă, este așteptat un alt autotren pentru a fi încărcată marfa de pe șosea și a fi reluată circulația în condiții normale pe respectivul sector de drum”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

În urma accidentului, nu au existat victime, în condițiile în care, în momentul producerii accidentului, în spatele TIR-ului nu circula altă mașină.

About Mihai Vasile