Home » Administratie » Vasile Pavăl, prezentat oficial candidat al PSD pentru Primăria Vaslui

Vasile Pavăl, prezentat oficial candidat al PSD pentru Primăria Vaslui

Actualul edil al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a fost prezentat oficial, duminică, candidat al PSD pentru primăria pe care, de altfel, a condus-o în ultimii opt ani, fiind prezentată și lista cu cele 27 de propuneri pentru Consiliul Local, care este deschisă, evident, de primar și cei doi secunzi ai săi în funcție.

Întreaga conducere a PSD, cu mic, cu mare, a fost prezentă, duminică, la sediul organizației, pentru a-l lansa pe actualul primar al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, în cursa pentru un nou mandat de edil al urbei. Cel care a deschis conferința de presă a fost șeful pesediștilor din județ, Dumitru Buzatu, urmat de președintele de la municipiu, Adrian Tighici, care a anunțat și definitivarea listei de consilieri locali.

„Prin vot secret, comitetul executiv a votat lista de celor 27 de propuneri pentru Consiliul Local, a cărei componență s-a stabilit în ordinea descrescătoare a voturilor. Ne propunem ca în această campanie să promovăm și mai vizibil acești candidați, nume cunoscute în partid și în societatea civilă, care au demonstrat de-a lungul timpului că doresc să participe la dezvoltarea urbei. Sunt membri vechi și noi care au participat la acțiuni politice de-a lungul timpului”, a declarat președintele Adrian Tighici.

Organizația municipală Vaslui a PSD și-a propus obținerea a minim jumătate plus unu din numărul celor 21 de mandate de consilieri locali scoase la bătaie. Lista de propuneri este deschisă de Vasile Pavăl, secondat de cei doi viceprimari, Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu. Pe pozițiile următoare se află inginerul șef de la Goscom Vaslui, Cezar Bahrim, liderul Sindicatului „Sanitas” Vaslui, Daniela Clătinici, actual consilier local, fost PP-DD, Leonard Negruți, Dumitru Crișan, administratorul public al județului Vaslui, Valeriu Caragață, Adrian Juverdeanu, directorul Școlii nr. 5 Vaslui, Sorin Popoiu, fosta directoare a Liceului Sportiv, Luminița Vârlan, directorul Casei de Cultură Vaslui, Ionel Bordeianu, inspectorul școlar Zoica Popescu.

Primarul Vasile Pavăl și-a prezentat intențiile pentru noul mandat, nu înainte de a spune ceea ce a făcut până acum. „Am demonstrat că sunt un om de bună credință, care muncesc pentru această comunitate. Solicit sprijin în continuare, iar populația să aibă convingerea că voi fi același primar responsabil. Este vizibil ceea ce am făcut și îmi doresc să continui munca și în următorii patru ani, să dezvolt infrastructura, programele europene, să susțin și să modernizez învățământul, activitățile sociale și culturale din municipiul Vaslui”, a declarat Vasile Pavăl.

Printre obiectivele propuse de actualul edil, se află realizarea Spitalului nr. 2, a centurilor municipiului pentru devierea traficului greu din oraș, precum și a unui pasaj pietonal în zona Crucea Gării. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: