Home » Sport » Juniorii bârlădeni ”U 20” au pierdut frumos!

Juniorii bârlădeni ”U 20” au pierdut frumos!

de Răzvan CĂLIN

Duminica trecută, echipa de rugby CSS Bârlad a fost învinsă de Timișoara Saracens cu scorul de 39 – 19, însă după un meci foarte frumos.

La sfârșitul săptămânii trecute, juniorii ”Under 20” de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au înregistrat un eșec în fața celor de la Timișoara Saracens. Partida s-a desfășurat duminică, 17 aprilie, de la ora 10, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad și a contat pentru cea de a VII-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Juniori ”Under 20”.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 39 – 19 în favoarea gazdelor, însă partida a fost una extrem de spectaculoasă, ambele echipe prestând un rugby de calitate, cu multe faze frumoase și viu disputate. De altfel, la pauză, scorul a fost 12 – 12, ceea ce spune multe despre modul cum s-au derulat ostilitățile în teren.

”Băieții au făcut un meci frumos, chiar dacă au înregistrat un eșec. Din păcate, adversarii noștri au fost și mai îndârjiți ca noi. Să nu uităm că am întâlnit un adversar foarte redutabil”, ne-a declarat Ciprian Popa, antrenor la CSS Bârlad.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: