Home » Social » Baiatul si fetita disparuti in padurea din Gherghesti au fost gasiti in viata. Din pacate, baiatul a murit in urma cu cateva minute!

Baiatul si fetita disparuti in padurea din Gherghesti au fost gasiti in viata. Din pacate, baiatul a murit in urma cu cateva minute!

Adina Olaru (4 ani) si Andrei Balan (3 ani), cei doi copii disparuti in urma cu doua zile in padurea din satul Micesti, comuna Gherghesti au fost gasiti in viata, dar baiatul a murit la cateva minute dupa ce a fost gasit. Fetita a fost descoperita in apropierea unei gospodarii la marginea satului Morareni, dincolo de padure. Baiatul a fost gasit de echipele de salvatori intr-o coliba, in acelasi sat.

„In urma cu 30 de ore ajunsesem cu totii la o distanta de circa 500 de metri de coliba unde a fost gasit baiatul. Pana aici ne adusesera cainii de urma, dupa care acestia s-au derutat, s-au oprit. Asa ca am facut cale intoarsa. Cine stie, daca nu se intampla asa ar fi avut sanse sa supravietuiasca”, ne-a declarata Alexandru Curelaru, care a facut parte din echipele de cautare.

Vom reveni cu amanunte.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: