Home » Social » Târg de Florii, la Winmarkt Vaslui!

Târg de Florii, la Winmarkt Vaslui!

de Marian MOCANU

La sfârșitul săptămânii în curs, la Winmarkt Vaslui (fostul magazin Central) se va organiza Târgul de Florii. Cu această ocazie, doritorii vor putea achiziționa obiecte artizanale, unele dintre ele realizate de beneficiarii celor două Centre de Servicii de Recuperare Neuromotorie din județ.

La inițiativa Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu Vaslui, instituție subordonată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC)Vaslui, Centrul Comercial Winmarkt din Vaslui va găzdui ”Târgul de Florii”. Acesta se va derula pe parcursul a 3 zile, în perioada 22-24 aprilie.

În cadrul târgului vor fi expuse și se vor putea achiziționa lucrări ale beneficiarilor Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu Vaslui, ai Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Mălăiești. Nu vor lipsi, bineînțeles, creatorilor vasluieni de produse handmade, care își vor prezenta și ei oferta generoasă.

„Proiectul are la bază promovarea imaginii pozitive a persoanelor adulte cu nevoi speciale, beneficiari ai serviciilor oferite de componentele funcționale ale DGASPC Vaslui, sensibilizarea comunității locale cu privire la nevoile pe care le au persoanele cu dizabilități și valorizarea artizanilor handmade locali”, a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvînt al DGASPC Vaslui.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: