Home » Social » Ce spun medicii despre starea sănătății fetiței din Micești, după 40 de ore de stat în ploaie și în frig

Ce spun medicii despre starea sănătății fetiței din Micești, după 40 de ore de stat în ploaie și în frig

Fetița de cinci ani din Micești dispărută de acasă poate spune că s-a născut a doua oară. Cu toate că a stat prin ploaie și frig aproximativ 40 de ore, copila este teafără și în afara oricărui pericol. Imediat după ce a fost găsită, micuța a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui, fără însă a fi însoțită de vreunul dintre părinți. După evaluarea inițială făcută la Unitatea de Primiri Urgențe, copila a fost direcționată și internată în Secția de Pediatrie, unde se află sub monitorizare permanentă, având în vedere trauma prin care a trecut.

Pacienta prezintă o ușoară hipotermie și câteva zgârieturi pe corp, fără a avea alte probleme medicale. Putem spune că este în afara oricărui pericol în momentul de față. Însă, va mai rămâne sub supraveghere medicală în perioada următoare, când va fi și consiliată psihologic”, a declarat directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Odată ce starea de sănătate va permite, fetița va trebui să dea declarații polițiștilor, care i-au contactat deja în acest sens pe reprezentanții spitalului vasluian. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile