Home / Politic / Buzatu atacă: „Propunerea lui Zgonea, de retragere a lui Dragnea, pare de neînțeles pentru muritori”
Dumitru Buzatu

Buzatu atacă: „Propunerea lui Zgonea, de retragere a lui Dragnea, pare de neînțeles pentru muritori”

Președintele Organizației Județene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, îl ironizează pe președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care a i-a sugerat lui Liviu Dragnea retragerea de la conducerea partidului, afirmând că propunerea sa pare de neînțeles pentru muritori.

Sugestia lui Valeriu Zgonea, de retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, este ironizată de către liderul social-democraților vasluieni, Dumitru Buzatu, care consideră că partidul nu-l merită pe președintele Camerei Deputaților după afirmațiile făcute. De altfel, președintele PSD Vaslui l-a ironizat pe Zgonea, susținând că propunerea sare pare de neînțeles pentru muritori.

„Domnul Valeriu Zgonea este un om politic de foarte mare anvergură și, din această cauză, propunerea sa (n.r.-de retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD) pare de neînțeles pentru muritori. După părerea mea, nu-l merităm și vom vedea ce putem face în această situație”, a declarat președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democraților vasluieni a refuzat însă să facă, în mod direct, vreo declarație legată de o eventuală demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ce spun politicienii vasluieni despre căderea guvernului

de Simona MIHĂILĂ Rezultatul moțiunii ...

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

Noi secții de votare înființate în Vaslui pentru prezidențiale, pe fondul creșterii continue a populației

Noi secții de votare vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: